Overnight

Met de grootste zorg wordt door Koerier Centrum Haaglanden uw overnight veilig, verzekerd en op tijd afgeleverd. Wij zijn de overnight-koerier van regio Groot Rijnmond-Haaglanden .

Tot nu toe handelen wij alle overnight opdrachten voor 14.00 uur af. Uw overnight zending dient voor 15.00 uur bij ons gemeld te worden en tevens bij u klaar staan. Voor 17.00 uur halen wij de zending op. Indien u de goederen zelf bij ons brengt kan dat tot 18.00 uur. De aflevering is altijd de volgende dag.

U kunt ons 24 uur per dag bereiken.

Nachttransport & sleutel-nachtdistributie

Dagelijks, al 20 jaar, verzorgen wij nachttransporten binnen de regio Groot Rijnmond-Haaglanden, van deelzendingen tot full truckloads, evenals dedicated transports. Wij hebben een prachtige betrouwbaarheidstatistiek van 99,7%. Stipte leveringen met nachtelijke distributieservice geganrandeerd.

Dankzij ons gevarieerd jong wagenpark en gekwalificeerd personeel worden uw goederen correct, op tijd en met de nodige omzichtigheid ter plaatse gebracht.
Onze voertuigen zijn voorzien van de meeste geavanceerde communicatie middelen. De chauffeurs hebben jaren lange ervaring met nachtritten. dat is ook de reden dat wij een constante top prestatie kunnen leveren.

Koerier Centrum Haaglanden rijdt met NIWO vergunning en onze rijders zijn ADR gecertificeerd.Koerier Centrum Haaglanden is specialist in Sleutel-nachtdistributie.

overnight