Innight

Een jonge vloot bedrijfsauto's met de Europese emissienorm 5, rijdend met Niwo-vergunning nationaal en internationaal. Alle soorten van nachtelijk vervoer incl. ADR voeren wij uit met ervaren nachtchauffeurs. Specialist in Sleutel-nachtdistributie in en naar Groot Rijnmond-Haaglanden.

Nachttransport & sleutel-nachtdistributie

Dagelijks, al 20 jaar, verzorgen wij nachttransporten binnen de regio Groot Rijnmond-Haaglanden, van deelzendingen tot full truckloads, evenals dedicated transports. Wij hebben een prachtige betrouwbaarheidstatistiek van 99,7%. Stipte leveringen met nachtelijke distributieservice geganrandeerd.

Dankzij ons gevarieerd jong wagenpark en gekwalificeerd personeel worden uw goederen correct, op tijd en met de nodige omzichtigheid ter plaatse gebracht.
Onze voertuigen zijn voorzien van de meeste geavanceerde communicatie middelen. De chauffeurs hebben jaren lange ervaring met nachtritten. dat is ook de reden dat wij een constante top prestatie kunnen leveren.

Koerier Centrum Haaglanden rijdt met NIWO vergunning en onze rijders zijn ADR gecertificeerd.Koerier Centrum Haaglanden is specialist in Sleutel-nachtdistributie.